16. júl 2024|
PBL

Získajte zľavu na vzdelávací program PBL Akadémia pre troch učiteľov z jednej školy!

Máme pre vás skvelú novinku! Ak sa chcete zúčastniť nášho vzdelávacieho programu PBL Akadémia, teraz máte jedinečnú príležitosť ušetriť. Ak sa prihlásia minimálne traja učitelia z jednej školy, každý z nich získa zľavu 50 eur!


Máme pre vás skvelú novinku! Ak sa chcete zúčastniť nášho vzdelávacieho programu PBL Akadémia, teraz máte jedinečnú príležitosť ušetriť. Ak sa prihlásia minimálne traja učitelia z jednej školy, každý z nich získa zľavu 50 eur!

Ako na to?

  • Zorganizujte sa: spojte sa so svojimi kolegami zo školy a dohodnite sa na spoločnej účasti v našom programe.
  • Zaregistrujte sa: všetci kolegovia, ktorí sa zúčastníte PBL Akadémie, vyplňte registračný formulár.
  • Napíšte nám: pošlite nám e-mail s menami a e-mailovými adresami všetkých troch učiteľov z vašej školy, ktorí sa zaregistrovali.
  • Užite si zľavu: po obdržaní vášho e-mailu skontrolujeme vaše prihlášky a každý z vás získa 50 eur zľavu z ceny programu.

Prečo sa zúčastniť PBL Akadémie?

PBL Akadémia je inovatívny vzdelávací program, ktorý vás naučí, ako efektívne implementovať projektové vyučovanie (PBL - Project Based Learning) vo vašich triedach. Projektové vyučovanie je prístup, ktorý sa sústreďuje na učenie prostredníctvom aktívnej účasti žiakov na reálnych projektových úlohách. Žiaci pracujú na dlhodobých komplexných projektoch, ktoré majú pre nich reálny význam a sú zamerané na riešenie konkrétnych problémov. Vďaka práci na projekte žiaci získavajú nové poznatky z rôznych predmetov ale opakujú si aj tie, ktoré už majú osvojené. PBL sa líši od tradičného vyučovania tým, že kladie väčší dôraz na praktickú aplikáciu učiva, aktivitu žiakov, spoluprácu, kritické a tvorivé myslenie.

Aké sú výhody, ak sa prihlási viac učiteľov z jednej školy?

Ak sa rozhodnete prihlásiť viacerí učitelia z jednej školy na náš vzdelávací program PBL Akadémia, okrem finančnej zľavy vás čakajú aj ďalšie výhody. Spoločné vzdelávanie má mnohé benefity, ktoré môžu pozitívne ovplyvniť nielen váš osobný a profesijný rast, ale aj celú školskú komunitu.

  • Účasť viacerých učiteľov z jednej školy umožňuje lepšiu spoluprácu a zdieľanie nápadov. Počas programu budete môcť spoločne pracovať na projektoch čo bude efektívne pre vás aj vašich žiakov.
  • Keď sa viacerí učitelia z jednej školy naučia techniky projektového vyučovania, môžu ich konzistentne implementovať vo viacerých triedach. To vytvára jednotný vzdelávací prístup, ktorý je prospešný pre žiakov aj učiteľov a je v súlade s cieľmi nového kurikula.
  • Účasť viacerých učiteľov z jednej školy na vzdelávaní vytvára podporujúce prostredie, kde sa môžete vzájomne motivovať a pomáhať si pri prekonávaní výziev.
  • Implementácia projektového vyučovania vďaka viacerým učiteľom môže priniesť pozitívne zmeny v celej škole, vrátane zvýšenia angažovanosti žiakov, zlepšenia ich výsledkov a vytvárania inovatívneho a inšpiratívneho školského prostredia.

Využite túto jedinečnú príležitosť na spoločný profesijný rast a zlepšenie vyučovania vo vašej škole. Tešíme sa na vašu účasť v PBL Akadémii! Prihláste sa tu.

Možnosť získať zľavu platí, ak sa prihlásite do 16.9.2024 alebo do naplnenia kapacity.


Výstup bol spolufinancovaný Európskou úniou v programe Impact Lab Nadácie Pontis.

Spolufinancované Európskou úniou v rámci projektu č.101091634 – Impact Acceleration of Slovak CSOs. Vyjadrené názory a stanoviská sú názormi a stanoviskami autora/-ov a nemusia nevyhnutne odrážať názory Európskej únie alebo Európskej výkonnej agentúry pre vzdelávanie a kultúru (EACEA). Európska únia ani Európska výkonná agentúra pre vzdelávanie a kultúru za ne nezodpovedá.